In de media: Vitaal Groen

In de media: Vitaal Groen

In de Tuin en Landschap staat in editie 11 -2017 een uitgebreid artikel over het beplantingsconcept VitaalGroen van Groencollectief Nederland.

Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen, maakt deel uit van Groencollectief Nederland, een landelijk samenwerkingsverband van regionaal opererende zelfstandige ondernemers dat staat voor een effectieve samenwerking op het gebied van marktbewerking, kennisdeling, innovatie en inkoop waar haar zakelijke relaties van profiteren.

"Speciaal voor moeilijke vakken in het openbaar groen die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken, biedt Groencollectief Nederland het beplantingsconcept VitaalGroen aan." Lees meer

Bron: Tuin en Landschap |11| 2017

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

In de media: "Het jaar rond buiten"

Vrijdag 19 mei stond er een mooi artikel in het Limburgs Dagblad in vervolg op een interview met onze tuinontwerper.

...Lees meer...
Bron: Dagblad De Limburger / Limburgs Dagbl…
In de media: "Processierups, pas maar op!"

Afgelopen week heeft dit artikel in het Eindhovens Dagblad gestaan; "Processierups, pas maar op!".

Klik hier voor het hele artikel.

Lees meer...
Eikenprocessierupsbestrijding in volle gang

Afgelopen maandag 1 mei 2017 was het dan zover: de werkzaamheden ter bestrijding van de Eikenprocessierups gingen van start! Het go-moment van dit jaar is net als vorig jaar wat later door de koude nachten die er aan vooraf gingen. De bladbezetting van de bomen en de groei van de rupsen bleef hierdoor wat achter.

Lees meer...
Online magazine Groencollectief Nederland

In ons nieuwe online magazine leest u over actuele en interessante onderwerpen rondom (openbaar) groen. Mogen we u informeren en inspireren?

Lees meer...