Processierups bestrijding Limburg

EIkenprocessierupsbestrijding LimburgHerman Vaessen heeft ruim tien jaar ervaring op het gebied van monitoring, preventie en bestrijding van processierupsen. Zowel gemeenten, bedrijven als particulieren in Limburg doen regelmatig een beroep op onze kennis en expertise om de overlast van de eikenprocessierups tot een minimum te beperken. 

Eikenprocessierups bestrijden

Herman Vaessen verzorgt zowel de preventie als bestrijding van de eikenprocessierups. Immers: voorkomen is vaak beter dan genezen, zeker als het om deze nare processierupsen gaat. 

De bestrijding van de processierups in Limburg doen wij op verschillende manieren. Uiteraard kunnen wij de rupsen wegzuigen zodat de ergste overlast snel verholpen is.

Eikenprocessierups bestrijden met XenTari

Een andere methode is het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen zoals XenTari. Omdat wij de natuur - en bomen - willen behouden hebben we voor dit middel gekozen om de eikenprocessierups in Limburg te bestrijden: het doodt de rups maar spaart het groen en andere nuttige insecten. Ook is dit middel niet schadelijk voor de mensen in uw tuin of gemeente.

Wilt u meer weten over eikenprocessierupsbestrijding in Limburg? Bel ons op 077 465 1708 of mail [email protected].