Herman Vaessen 2021-klein-182

(Aankomend / Junior) Monteur

Herman Vaessen B.V. is een bijna 60-jarig bestaand familiebedrijf met ca. 75 vaste medewerkers. Ons dienstenpakket loopt uiteen van ontwerp en advies tot aanleg, onderhoud en boomverzorging. Onze projecten hebben een grote verscheidenheid; zowel klein als groot, particulier, bedrijven/instellingen of overheid. Duurzaam, innovatief, creatief, flexibiliteit en service zijn onze kenmerken.

Wij zoeken:

Een (Aankomend / Junior) Monteur met passie voor zijn vak! Je hebt inmiddels aardig wat ervaring opgedaan en bent toe aan een nieuwe werkomgeving waar je kunt laten zien wat je in je mars hebt en waar je de ruimte en mogelijkheden krijgt om je verder te ontwikkelen. Je denkt mee en voelt je verantwoordelijk voor je werk en het eindresultaat.

De werkzaamheden zijn afwisselend, geen dag is hetzelfde!

Je verricht alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan het gehele machine- en autopark van Herman Vaessen. Ook het uitvoeren van reparaties en veiligheidskeuringen aan machines behoren tot jouw takenpakket. De status van het machine- en auto onderhoud verwerk je in een digitaal systeem (car-systems). Daarnaast ben je uiteraard ook verantwoordelijk voor het representatief en up-to-date houden van de werkplaats.

Herman Vaessen is een bedrijf dat graag voorop loopt als het gaat om innovatie. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers een actieve houding hebben en initiatief nemen. Je hebt veel in je mars en dat laat je ons graag zien. Samen behalen we het beste resultaat!

Jouw profiel:

 • Afgeronde MBO-4 opleiding met technische achtergrond (kennis van autotechniek is een pré).
 • Het is een pré wanneer je aanvullende cursussen hebt gevolgd die betrekking hebben op de techniek van gebruikte machines binnen ons bedrijf of hier (aantoonbaar) ervaring mee hebt.
 • Je beschikt over een rijbewijs B (eventueel aangevuld met E/C).
 • Je hebt ervaring in het werken met digitale systemen.
 • Je herkent jezelf in de volgende competenties:
  -Je hebt een gezond verantwoordelijkheidsgevoel;
  -Je kunt goed plannen en bent flexibel;
  -Je kunt goed samenwerken en bent communicatief sterk;
  -Je werkt zorgvuldig en opgeruimd en hebt een aanpakkersmentaliteit.

Ook werken bij Herman Vaessen is groen geregeld!

Wij bieden jou:

 • Een goede werksfeer in een enthousiast team van collega’s.
 • De ruimte en de mogelijkheden om je volop te ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk om te investeren in onze medewerkers door middel van structureel trainen en vakkundig opleiden.
 • Een veilige werkomgeving waarbij duurzame inzetbaarheid centraal staat.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris conform CAO voor het Hoveniersbedrijf in Nederland (afhankelijk van ervaring en leeftijd).

Kom jij onze groene familie versterken?

Wij nodigen je graag uit om kennis te komen maken. Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen naar 077-4651708 en vragen naar Ralf Vaessen.

stuur sollicitatie met C.V.

Bekijk onze andere vacatures