Bestrating Maasbree

Bestrating in Maasbree laat u natuurlijk aanleggen door Herman Vaessen! Al meer dan vijftig jaar verzorgen onze deskundige hoveniers de aanleg van bestrating in Maasbree en de rest van Limburg. 

De aanleg van een dakterras door Herman Vaessen uit Maasbree

Wat voor bestrating laat u leggen in uw tuin in de omgeving van Maasbree?

Tegenwoordig is er enorm veel bestrating verkrijgbaar. Samen met de tuinontwerpers van Herman Vaessen in Maasbree kiest u het type bestrating dat bij u past. Voor een romantische tuin heeft u immers andere Originele bestrating leggen nabij Maasbreebestrating nodig dan voor een minimalistische tuin. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Betonnen bestrating
  • Klassieke tegels
  • Klinkers
  • Onregelmatige natuurstenen

Misschien kiest u naast deze bestrating ook andere elementen uit, zoals grind of split, stenen randen en borders. Alle bestrating in Maasbree en omgeving wordt door Herman Vaessen geleverd en aangelegd. Omdat wij dit al jaren doen kunt u ervan op aan dat de sierbestrating er prachtig uit komt te zien en lang meegaat.

3D tuinontwerp van uw tuin met sierbestrating dichtbij Maasbree laten maken?Natuurlijk bestrating in de omgeving van Maasbree

Wilt u nieuwe bestrating aanleggen of misschien gelijk een hele nieuwe tuin en bent u bang dat het resultaat niet overeen gaat komen met het plaatje dat u in uw hoofd heeft? Laat dan een 3D tuinontwerp maken door een van onze hoveniers. Op deze manier ziet u precies wat de bestrating doet met de uitstraling van uw tuin en of dit de sfeer is die u neer wilt zetten. Onze specialisten weten alles over bestrating en geven u graag advies over welke stenen het mooist staan bij uw tuinidee en ook hoe u deze stenen moet onderhouden. We hebben al vele particulieren in Maasbree en omgeving blij gemaakt met prachtige bestrating!

Bestrating aanleggen voor grotere projecten nabij Maasbree

Herman Vaessen doet niet alleen bestrating voor particulieren, maar ook voor bedrijven en gemeenten in de omgeving van Maasbree. Wilt u bijvoorbeeld een terras aanleggen in uw bedrijfstuin? Dan kan Herman Vaessen u daarbij helpen. Wij leggen bestrating die geheel bij de stijl van uw bedrijfspand past. Een goede werkomgeving is natuurlijk heel belangrijk voor de productiviteit.

Wilt u meer weten over sierbestrating in Maasbree? Bel ons op tel:077 465 1708 of mail naar [email protected].