Boomverzorging Limburg

Boomverzorging in Limburg laat u natuurlijk door Herman Vaessen uitvoeren! Al meer dan vijftig jaar verzorgen wij boomverzorging in Limburg, waaronder in plaatsen als Maasbree, Venlo en Roermond. Door onze gunstige ligging in de provincie kunt ervan op aan dat we snel bij u aanwezig kunnen zijn.

Boomverzorging in Limburg door Herman VaessenBoomverzorging Limburg door Herman Vaessen

Met eigen European Tree Workers en een uitgebreid machinepark klaart Herman Vaessen elke klus. Ook voor deskundig advies over het verzorgen van uw bomen kunt u bij ons terecht. Herman Vaessen heeft verschillende mensen in dienst die zich European Tree Worker mogen noemen. Dit hoog aangeschreven diploma staat garant dat u met professionals van doen hebt, die alles weten over het planten, verzorgen, onderhouden en verwijderen van bomen. European Tree Workers voeren werkzaamheden uit die enerzijds de bomen gezond en vitaal houden en anderzijds voorkomen dat bomen onveilige situaties veroorzaken. 

Volledige verzorging van uw bomen in Limburg

Bij Herman Vaessen kunt u terecht voor:

  • Het planten van bomen
  • Het snoeien van bomen
  • De bestrijding van plagen, zoals de eikenprocessierups

Wij zorgen dus voor een volledige verzorging van uw bomen in Limburg. Dit doen we voor particulieren, maar ook voor grotere partijen, zoals bedrijven, zorginstellingen en gemeenten. Voor de gemeente Peel en Maas hebben we bijvoorbeeld enkele grote meerstammige bomen geplant in het centrum van Panningen.Boomverzorging Limburg: beplanting Bomen zijn niet alleen goed voor het milieu; ze zullen ook de uitstraling van een gemeente of uw bedrijf verbeteren. Van fris groen wordt iedereen blij en een prettige sfeer zorgt voor een hogere productiviteit. In de particuliere tuin spelen bomen ook een belangrijk rol. Hoogteverschil en schaduw maakt het geheel namelijk spannender en het biedt een schuilplaats voor allerlei dieren. Maakt u zich druk over het onderhoud dat bomen met zich meebrengen? Laat dit dan over aan Herman Vaessen of kies voor een boom die niet te groot wordt.

Boomverzorging in Limburg: processierups bestrijding

Bij onze volledige boomverzorging in Limburg hoort ook het bestrijden van plagen, zoals de processierups. We doen dit op een biologische manier, door het middel XenTari te gebruiken. De brandharen van de processierups zijn giftig voor de mens en ze vreten uw hele eik kaal; het is dus belangrijk dat u zo snel mogelijk actie onderneemt, wanneer u last heeft van de processierups! Vul het online formulier in en we zijn onderweg.

Wilt u meer weten over boomverzorging in Limburg? Bel ons tel:077 465 1708 of mail naar [email protected].