GROEN

GEREGELD

Duurzaamheid

Onze klanten kunnen ervan op aan dat we organiseren wat nodig is om hun omgeving mooier, groener en duurzamer achter te laten dan dat wij ‘m aantroffen. Dat doen we voor de mensen waarvoor we mogen werken en zeker ook voor de mensen waarmee we werken. 

Omdat ons werk over mensen gaat, gaat duurzaamheid voor ons over veel meer dan groen. Het gaat ons net zo goed om hoe we met mensen omgaan, hoe we samenwerken, hoe we inkopen, hoe we ons wagenpark inrichten, hoe we afvalstromen organiseren én over hoe we de kennis die we op doen ook weer delen. 

De wensen van onze klanten, trends en ontwikkelingen, normen en certificeringen zetten we gestructureerd om naar een goed georganiseerde, veilige en inspirerende werkplek. Vanzelfsprekend nemen we onze medewerkers vroegtijdig mee in de nieuwste ontwikkelingen en zijn er volop opleidingskansen. Ook bieden we werk aan mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is.

Hoveniers en stratenmakers, European Treeworkers en machinisten, timmermannen en calculators, ontwerpers, projectleiders en administratieve krachten; samen vormen we één groene familie die weet hoe professionaliteit en plezier hand in hand kunnen gaan. 

duurzaamste-1-DEF
herman vaessen panelen
herman vaessen HVO animatie

CO2 prestatielaDder

De CO2-Prestatieladder is hét duurzaamheidsinstrument van Nederland dat bedrijven en overheden helpt bij het reduceren van CO2 en kosten. Binnen de bedrijfsvoering, in projecten én in de keten. De Ladder wordt als CO2-managementsysteem en als aanbestedingsinstrument gebruikt.

CO2 Footprint

De CO₂-footprint van een Herman Vaessen laat zien hoeveel broeikasgasemissies (in CO₂-equivalenten) als gevolg van de bedrijfsactiviteiten in de atmosfeer terechtkomen per jaargang.

PSO certificaat

PSO-Nederland verklaart dat de (Aanvragende) organisatie voldoet aan de normen voor Trede 3 van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)

ISO 14001/iso 9001

ISO 14001 is de internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem die werd ontwikkeld door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie.

Zie hieronder onze overige certificeringen