Hovenier Limburg

Op zoek naar een hovenier met veel ervaring in Limburg? Neem contact op met Hovenier Herman Vaessen. Al meer dan vijftig jaar houden wij ons bezig met tuinadvies, tuinonderhoud en tuinaanleg voor particulieren, bedrijven en gemeenten. We hebben diverse specialisten in dienst, waardoor we heel veel kunnen realiseren. Wat kunnen we voor u betekenen?

Bezoek uw hovenier in Limburg nu online

Hovenier Herman Vaessen in Limburg: voor al uw tuinwensen

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Schakel dan de hulp in van Hovenier Herman Vaessen in Limburg! Wij hebben verschillende specialisten in dienst, die u kunnen helpen met:

  • Tuinadvies3D ontwerp van uw hovenier in Limburg
  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg; bekijk enkele projecten van onze hovenier
  • Tuinonderhoud
  • Bestrating
  • Vijveraanleg
  • Boomverzorging
  • Aanleg van kunstgras
  • Aanleg van verlichting
  • Aanleg van een overkapping

Vertel onze tuinontwerpers uw wensen en zij maken een prachtig 3D ontwerp voor u, zodat u precies kunt zien hoe uw nieuwe tuin er uit gaat komen te zien. Over de aanleg van een vijver, kunstgras, verlichting en een overkapping kunnen we u adviseren of we kunnen het meteen voor u aanleggen.

Uw hovenier in Limburg voor kleine en grote projectenOriginele tuinen door Hovenier Herman Vaessen in Limburg

Hovenier Herman Vaessen in Limburg houdt zich niet enkel bezig met de aanleg en het onderhoud van tuinen van particulieren. Ook voor grotere projecten, zoals een binnentuin voor uw bedrijf of een park in opdracht van de gemeente zijn wij de juiste partij. Fris groen zorgt voor vrolijkheid en dit wilt u natuurlijk bereiken onder uw medewerkers of de bewoners van uw gemeenten. Tuinontwerper Vaessen heeft al heel wat mooie projecten op zijn naam staan. Zo hebben we tuinen en terrassen aangelegd voor verschillende zorginstellingen, een natuurlijke speelplek voor een kinderdagverblijf gecreëerd en gemeenten groener gemaakt door bomen te planten. We vinden duurzaamheid heel belangrijk en werken altijd servicegericht. Het gaat er om wat ú mooi vindt. Onze specialisten zullen altijd proberen om een origineel ontwerp te maken.

De hulp inschakelijken van de beste tuinontwerper van Limburg?

Heeft u een uitdagende klus in Limburg voor onze hoveniers? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar tel: 077 465 1708 of te mailen naar [email protected]. Samen bespreken we de mogelijkheden. Niets is te gek! Zaken doen met Herman Vaessen is pas echt Groen Geregeld.