Hovenier Maasbree

Herman Vaessen is dé hovenier van Maasbree en omstreken. Zowel particulier, bedrijf als gemeente weet al jarenlang de weg te vinden naar Herman Vaessen Hoveniers. We zijn ook verantwoordelijk voor de aanleg van diverse parken in Maasbree en omgeving.

Ontdek Hovenier Herman Vassen in Maasbree!

Maak kennis met Hovenier Herman Vaessen in Maasbree

Alweer meer dan 50 jaar geleden vestigde Hovenier Herman Vaessen zich in Maasbree. In al die jaren hebben we veel ervaring opgedaan in de tuinbranche. We gaan graag met onze tijd mee en daarom is het tegenwoordig zelfs mogelijk om een 3D tuinontwerp door Hovenier Herman Vaessen te laten maken! Wij hebben verschillende specialisten in dienst, die u kunnen helpen met:

  • TuinadviesHerman Vaessen: uw hovenier in Maasbree
  • Tuinontwerp; onze hovenier maakt ontwerpen in 3D
  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud
  • Boomverzorging
  • Bestrating
  • Vijveraanleg
  • Aanleg van een overkapping
  • Aanleg van kunstgras
  • Aanleg van verlichting

U kunt bij ons dus terecht voor zowel advies als aanleg, verzorging en onderhoud. Zaken doen met Hovenier Herman Vaessen in Maasbree is pas echt Groen Geregeld!

Kleine en grote projecten door uw hovenier in MaasbreeProject van Hovenier Herman Vaessen in Maasbree

Hovenier Herman Vaessen in Maasbree verzorgt zowel kleine als grote projecten in Maasbree en omgeving. U kunt als particulier bijvoorbeeld bij ons terecht voor het planten van een enkele boom, maar we richten ook complete parken in voor gemeenten. Vaessen staat ook klaar voor bedrijven, wooninstellingen en zorgcentra. Zo hebben we voor Zorgcentrum Bergh bijvoorbeeld een belevingstuin aangelegd, waar bewoners diverse vruchten kunnen plukken. Onze goed opgeleide specialisten werken servicegericht en maken ontwerpen die het best aansluiten bij de wensen van onze klanten. Zij proberen altijd weer origineel te zijn en hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan!

Wat kan Hovenier Herman Vaessens in Maasbree voor u betekenen?

Bent u een particulier en wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen door een specialist? Of heeft u alleen advies nodig over de aanleg en het onderhoud van uw tuin? Neem dan contact op met Hovenier Herman Vaessen in Maasbree. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel: 077 465 1708 of u kunt een mail sturen naar: [email protected]. Ook voor u bedrijf kunnen wij zeker iets betekenen. Een fijne werkomgeving verhoogt de productiviteit en een mooie bedrijfstuin kan hier zeker aan bijdragen. Geen project is ons te gek. Pak nu de telefoon op om de mogelijkheden met ons te bespreken!