Hovenier Venlo

Herman Vaessen is dé hovenier van Venlo en omstreken. Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Maasbree en al vele particulieren, bedrijven en gemeentes in de regio hebben hun weg gevonden naar ons. We verzorgen de aanleg van tuinen, parken en waterpartijen en geven ook tuinadvies.

Bezoek uw hovenier nabij Venlo nu online!

Hovenier Herman Vaessen in de buurt van Venlo3D ontwerpen van uw hovenier in de omgeving van Venlo

Ons hoveniersbedrijf in de buurt van Venlo bestaat al meer dan 50 jaar. In de loop van deze 50 jaar hebben we al vele tuinen en parken aangelegd in Venlo en omgeving. Dat we 50 jaar bestaan wil niet zeggen dat de tijd stil staat: als hovenier in Venlo gaan we met de tijd mee en maken we bijvoorbeeld 3D tuinontwerpen. Onze tuinontwerpers laten u graag zien wat wij zoal kunnen als hovenier in Maasbree. De grootte van een klus maakt niet uit. Eén boom snoeien in een particuliere tuin of een compleet park inrichten voor een gemeente: beide projecten krijgen alle aandacht die het nodig heeft!

Enkele projecten van uw hovenier nabij Venlo op een rijtje

Hovenier Herman Vaessen heeft al vele particulieren blij gemaakt met de aanleg van een prachtige nieuwe tuin, maar we hebben ook grotere projecten gedaan, zAlles mogelijk bij Hovenier Vaessen in de buurt van Venlooals:

  • Een belevingstuin voor de bewoners van Zorgcentrum Bergh
  • Een natuurlijke pergola voor een kinderdagverblijf in Heythuysen
  • De binnentuin van Zorghotel Roermond
  • Een natuurlijke speelplek bij Hoera in Heythuysen
  • Nog veel meer prachtige projecten; bekijk alle projecten van onze hovenier

Wij hebben duurzaamheid altijd hoog in het vaandel staan en onze specialisten werken servicegericht. Wat vindt ú belangrijk? Heeft u graag heel veel groen in de tuin staan, het hele jaar door? Geen probleem; onze specialisten gaan op zoek naar mooie winterharde planten. Houdt u van strakke lijnen? Dan zal ons ontwerp er ook strak uitzien. Alles is mogelijk en we zoeken altijd de originaliteit op! Laat eerst een 3D ontwerp maken, zodat u een goed beeld heeft van hoe uw nieuwe tuin er uit gaat komen te zien.

Wat kan Hovenier Herman Vaessen voor u betekenen?

Bent u enthousiast geworden en wilt u meteen aan de slag gaan met uw tuin? Zoek dan even contact met ons door te bellen naar tel: 077 465 1708 of te mailen naar [email protected]. Of wilt u misschien de binnentuin van uw bedrijf laten opknappen? Dan moet u ook zeker contact met ons opnemen. Een fijne werkomgeving verhoogt de productiviteit en een mooie binnentuin kan hier zeker aan bijdragen. Pak dus nu de telefoon; alles is mogelijk!