Nieuw speelleerbos voor de Latasteschool in Horn

Nieuw speelleerbos voor de Latasteschool in Horn

Onder het motto ‘Kragten doet’ is er een mooi initiatief ontstaan; het vernieuwen van het speelleerbos van de Latasteschool in Horn. Niet zomaar een project, want de werkzaamheden zijn uitgevoerd door 160 medewerkers van Kragten als teambuildingsdag. Een jaarlijkse dag voor alle werknemers van het bedrijf waarbij een maatschappelijke organisatie centraal staat.

Herman Vaessen mocht haar steentje bijdragen aan deze dag door het maken van een plan van aanpak, werk voorbereidende werkzaamheden en het coördineren van de werkzaamheden.

Voor het ontwerp van het nieuwe speelleerbos gaan de credits naar de leerlingen van de Latasteschool. De leerlingen hebben in overleg met de architect op basis van de principes van ASM (Athletic Skills Model), het ontwerp gemaakt dat volledig is geïntegreerd in het nieuwe onderwijsconcept.

Op 9 september 2019 is het nieuwe speelleerbos feestelijk geopend door de Wethouder dhr. Mart Janssen, van de gemeente Leudal en door de leerlingen in gebruik genomen; een tokkelbaan, natuurlijke speelheuvel, skelterbaan met waveline en kombocht, en een nieuw grasveld, dit is slechts een greep uit de fantastische speelmogelijkheden die zijn gerealiseerd!

Wij wensen de medewerkers maar vooral ook de leerlingen van de Latasteschool ontzettend veel plezier van dit unieke project. Daarnaast willen wij alle deelnemers aan ‘Kragten doet’ een groot compliment geven voor hun inzet!

Meer lezen: http://bit.ly/2kcTZnS