Herman Vaessen 2020 BASF klein-3

projectleider

Herman Vaessen B.V. is een ruim 55-jarig bestaand familiebedrijf met ca. 70 vaste medewerkers. Ons dienstenpakket loopt uiteen van ontwerp en advies tot aanleg, onderhoud en boomverzorging. Onze projecten hebben een grote verscheidenheid; zowel klein als groot, particulier, bedrijven/instellingen of overheid. Duurzaam, innovatief, creatief, flexibiliteit en service zijn onze kenmerken. Wil je meer weten over ons? Kijk dan ook eens op LinkedIn en/of Facebook voor meer informatie over ons bedrijf.

Wij zoeken:

Ons bedrijf groeit en daarom zijn we op zoek naar een Projectleider die zich bezig gaat houden met het mee, in goede banen leiden van onze onderhoudsprojecten. Je hebt inmiddels aardig wat ervaring en bent toe een nieuwe werkomgeving waar je kunt laten zien wat je in je mars hebt en waar je de ruimte en mogelijkheden krijgt om je verder te ontwikkelen. Je denkt mee en voelt je verantwoordelijk voor je werk en het eindresultaat. Je geeft op een collegiale manier sturing en durft beslissingen te nemen.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en de kwantiteit van de aan jou toegewezen (onderhouds-)projecten. Je weet alle schakels met elkaar te verbinden. Je stuurt bij waar nodig om zo tot een goede oplevering van de projecten te komen. Gedurende de uitvoering ben jij het aanspreekpunt voor alle betrokkenen en verantwoordelijk voor de organisatie van het project, de gestelde tijd en het budget. Je communiceert duidelijk met je collega’s en opdrachtgevers want bij ons geldt de regel, afspraak is afspraak!

Wij lopen graag voorop als het gaat om duurzaamheid, innovatie en digitalisering. Met elkaar zorgen we ervoor dat projecten van A tot en met Z worden uitgevoerd en samen behalen we het beste resultaat.

Jouw profiel:

 • HBO opleiding met groene achtergrond (of gelijkwaardig door kennis en ervaring).
 • Je bent sociaal in omgang met andere mensen.
 • Je functioneert goed in zowel teamverband als individueel.
 • Je bent pro-actief en representatief.
 • Je beschikt over een B rijbewijs.

Ook werken bij Herman Vaessen is groen geregeld!

Wij bieden jou:

 • Een verantwoordelijke en afwisselende baan bij de Duurzaamste Hovenier van Nederland.
 • De ruimte en de mogelijkheden om je volop te ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk om te investeren in onze medewerkers door middel van structureel trainen en vakkundig opleiden.
 • Een veilige werkomgeving waarbij duurzame inzetbaarheid centraal staat.
 • Goede werksfeer in een enthousiast team van collega’s.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris conform CAO VHG hoveniersbedrijven (afhankelijk van ervaring en leeftijd).
 • Mogelijkheid tot elektrische auto van de zaak.

Kom jij onze groene familie versterken?

En ben jij de verbindende schakel waarnaar wij op zoek zijn? Dan nodigen wij je graag uit om op gesprek te komen. Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen naar 077 – 465 1708 en vragen naar Ralf Vaessen. Voldoe je niet aan bovenstaande eisen maar denk jij toch dat je deze functie aankunt? Stuur dan ook zeker je C.V. met motivatie naar info@hermanvaessen.nl en overtuig ons!

Stuur ons je sollicitatie met C.V.

Jouw sollicitatie met C.V. kun je (bij voorkeur per mail) richten aan:
Herman Vaessen B.V.
T.a.v.: Dhr. R. Vaessen
Leemvenweg 1, 5993 RH MAASBREE
E-mail: info@hermanvaessen.nl

Reageren op deze vacature kan tot en met 15 november 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.