Tuinarchitect Roermond

Op zoek naar een goede tuinarchitect in de buurt van Roermond? Neem dan eens contact op met Herman Vaessen. Wij dragen meer dan vijftig jaar ervaring op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud met ons mee.

Ontdek Tuinarchitect Herman Vaessen nabij Roermond

Maak kennis met dé tuinarchitect van Roermond en omgeving

Bij Tuinarchitect Herman Vaessen, gevestigd nabij Roermond, kunt u terecht voor:3D ontwerpen door Tuinarchitect Herman Vaessen nabij Roermond

  • Complete 3D tuinontwerpen
  • Tuinaanleg
  • Tuinadvies
  • Tuinonderhoud
  • Boomverzorging
  • Bestrating
  • Vijveraanleg
  • Aanleg van een overkapping, verlichting en kunstgras

Wij houden ons bezig met tuinen voor particulieren, maar ook met grotere projecten voor bijvoorbeeld bedrijven en gemeenten. Enkele voorbeelden hiervan zijn: een belevingstuin voor de bewoners van Zorgcentrum Bergh, een duurzame speeltuin in Heythuysen en het planten van meerstammige bomen in het centrum van Panningen. Waar kunnen we ú mee van dienst zijn?

3D ontwerpen van onze tuinarchitect dichtbij RoermondUw tuinarchitect in de omgeving van Roermond ontwerpt prachtige tuinen

Bent u van plan om een nieuwe tuin aan te leggen bij uw huis of bedrijf in de buurt van Roermond? Roep dan de hulp in van onze tuinarchitect! Bij Herman Vaessen werken diverse specialisten die allemaal erg goed zijn in wat ze doen. Onze tuinarchitect gaat graag even met u zitten om rustig al uw wensen te bespreken. Vervolgens zal deze de schets die hij naar aanleiding van dit gesprek heeft gemaakt omzetten in een compleet 3D tuinontwerp. Zo kunt u precies zien hoe uw nieuwe tuin eruit gaat zien. Nog niet tevreden? Dan passen wij het ontwerp voor u aan! Zo realiseren we gegarandeerd uw droomtuin. De volgende stap is om uw nieuwe tuin ook daadwerkelijk aan te leggen. Ook deze taak nemen wij graag op ons. Met onze jarenlange ervaring weten we precies wat we doen en u hoeft dus niet bang te zijn voor onvoorziene kosten. Natuurlijk houdt u uw tuin daarna graag in topconditie, daarom biedt Herman Vaessen nog jaren lang tuinonderhoud.

Uw tuin laten ontwerpen door onze tuinarchitect in de omgeving van Roermond?

Bent u enthousiast geworden over onze tuinarchitect en heeft u een mooi project liggen in Roermond en omgeving? Neem dan contact met ons op. Duurzaamheid en originaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Bel naar tel:077 465 1708 of stuur ons een mailtje via [email protected].