Tuinonderhoud Limburg

Voor al uw tuinonderhoud in de buurt van Limburg kunt u terecht bij Herman Vaessen. Wij verzorgen al ruim vijftig jaar tuinonderhoud in Limburg en omgeving. Het gaat dan niet alleen om particuliere tuinen, maar ook om plantsoenen en parken.

Onderhoud uw tuin in de omgeving van Limburg regelmatig

Regelmatig onderhoud bespaart kosten op de lange termijn, omdat achterstanden vermeden worden. Bovendien ziet een goed verzorgde tuin er natuurlijk veel beter uit dan een verwaarloosde tuin, die ook nog eens onveilig kan zijn. Het laten verwaarlozen van uw tuin is zonde van alle tijd en moeite die u in de aanleg heeft gestoken. Onze specialisten gaan graag aan de slag met:

  • Het snoeien van uw plantenTuinonderhoud door Herman Vaessen: voor een vitale en groene tuin
  • De bemesting van uw grond
  • Opruimen van afgevallen blad
  • Het snoeien van uw bomen
  • Ongedierte bestrijding; zoals de processierups
  • Uitgebreid winteronderhoud
  • Het afturven van uw tuin
  • Het verwijderen van mos en kale plekken uit uw gazon
  • Onkruidbestrijding
  • Overig tuinonderhoud op maat

Elke tuin is anders en heeft ander onderhoud nodig. Herman Vaessen uit de omgeving Limburg begrijpt dit en daarom bieden we tuinonderhoud op maat. Het resultaat: een vitale en groene tuin die er het hele jaar mooi bij staat!

Tuinonderhoud, -aanleg en -ontwerp  door Herman Vaessen dichtbij LimburgHerman Vaessen: voor al uw tuinonderhoud!

Hovenier Herman Vaessen uit Limburg houdt zich niet alleen bezig met tuinonderhoud. U kunt ook bij ons terecht voor het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin. Wij hebben diverse specialisten in huis die voor u aan de slag gaan. Vertel hen al uw wensen en ze maken een 3D ontwerp van uw nieuwe tuin. Wanneer de tuin klaar is, kunt u natuurlijk bij ons terecht voor tuinonderhoud. Ook voor grotere projecten kiest u Hovenier Herman Vaessen. Denk hierbij aan de aanleg en het onderhoud van parken, plantsoenen en binnentuinen. Wij hebben bijvoorbeeld tuinen aangelegd voor verschillende zorginstellingen. Onze specialisten streven naar originaliteit en werken erg klantgericht; het gaat er uiteindelijk om dat ú het mooi vindt!

Tuinonderhoud laten verrichten in de buurt van Limburg door Herman Vaessen?

Tuinonderhoud in Limburg laat u doen door de vakmensen van Herman Vaessen. Zo weet u zeker dat het onderhoud aan uw tuin op het juiste moment wordt gedaan. Tuinonderhoud luistert nauw: goed onderhoud in voor- en najaar zorgt ervoor dat u jaarrond kunt genieten van uw tuin! Wilt u meer weten over tuinonderhoud in Limburg? Bel ons op tel:077 465 1708 of mail naar [email protected].