Tuinontwerp Limburg

Voor tuinontwerp in Limburg en omgeving kunt u terecht bij Herman Vaessen. Onze specialisten maken een 3D tuinontwerp voor u, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Laat uw tuin ook gelijk door ons aanleggen!

Voorbeeld filmpje 3D tuinontwerp door Herman Vaessen uit Limburg

Een tuinontwerp laten maken door Herman Vaessen in Limburg

Herman Vaessen uit Limburg helpt u graag met het idealiseren van uw droomtuin. Wij doen dit in drie stappen:

  • Stap 1: Wensen bespreken en een schets maken
  • Stap 2: Een 3D tuinontwerp maken van uw nieuwe tuin in Limburg
  • Stap 3: Aan de slag!

Maak een afspraak voor een eerste gesprek met een van onze specialisten. U kunt hen dan al uw wensen vertellen. Samen wordt er gekeken in hoeverre we dit mogelijk kunnen maken; niet iedere plant kan overal groeien en het plaatsen van een vijver kan ook niet zomaar op elke plaats in de tuin. Wat is de beste indeling? Onze tuinontwerpers zullen alvast een schets maken. Stap 2 is dat ze deze schets gaan omzetten in een 3D tuinontwerp. Dit is de beste manier om u voor te bereiden op de aanleg van uw nieuwe tuin. U weet zo namelijk precies waar alles geplaatst zal worden. Ga vervolgens zelf aan de slag of laat uw nieuwe tuin aanleggen door onze specialisten. Wij hebben meer dan vijftig jaar ervaring en de kans op onvoorziene kosten is dus heel klein.

Voorbeelden van 3D tuinontwerpen

Bent u benieuwd hoe een 3D tuinontwerp van Herman Vaessen uit Limburg eruitziet? We hebben enkele voorbeelden voor u op een rijtje gezet.

Voorbeeld 3D tuinontwerp in LimburgTuinontwerp in Limburg laten maken door Herman Vaessen

Tuinontwerpen voor kleine en grote projecten in Limburg

Herman Vaessen maakt niet alleen tuinontwerpen voor particulieren in Limburg. We doen ook grote projecten voor bedrijven en gemeenten. Onze specialisten hebben al vele binnentuinen, parken en plantsoenen ontworpen en gerealiseerd. Duurzaamheid en originaliteit hebben we hoog in het vaandel staan. Natuurlijk proberen we ook altijd om uw wensen zo goed mogelijk te vervullen. Een voorbeeld van een geslaagd project was de aanleg van een belevingstuin voor Zorgcentrum Bergh. De bewoners kunnen hier zelf vruchten plukken die dicht langs het pad groeien. Zo kunnen ze er goed bij. De specialisten van Herman Vaessen zijn allemaal heel vakkundig en hebben oog voor detail. Zoek vandaag nog contact met ons door te bellen naar tel:077 465 1708 of te mailen naar [email protected] en we komen zo snel mogelijk bij u langs!