Tuinontwerp Venlo

Herman Vaessen verzorgt al meer dan 50 jaar tuinontwerp in Venlo & omgeving? De tuin is een verlengstuk van uw huis en moet daar naadloos op aansluiten. Door te kiezen voor een tuinontwerper van Herman Vaessen realiseert u uw droomtuin!

Voorbeeld fimpje 3D tuinontwerp nabij Venlo

Tuinontwerp in Venlo en omgeving

Herman Vaessen staat voor u klaar op het gebied van:

De keuze van de juiste materialen, planten en bestrating speelt een belangrijke rol bij het maken van uw tuinontwerp. Wilt u een klassieke tuin ontwerpen of juist een strakke, moderne tuin? Heeft u kinderen die willen spelen in uw tuin of is het belangrijk dat uw tuin onderhoudsvriendelijk is? En verkiest u planten en struiken die jaarrond groen zijn boven bloeiende planten? Wij gaan met uw wensen aan de slag en maken een realistisch 3D tuinontwerp van uw toekomstige tuin en leggen deze ook meteen aan. Maakt u zich vervolgens geen zorgen over het onderhoud. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres!

Grotere tuinen laten ontwerpen in de buurt van VenloEen mooi tuinontwerp in de omgeving van Venlo

Bij Herman Vaessen kunt u niet alleen als particulier terecht. We maken ook graag een prachtig tuinontwerp voor uw bedrijf in de omgeving van Venlo. Een goede sfeer verhoogt de productiviteit en fris groen draagt hier zeker aan bij! Laat een 3D tuinontwerp maken van de ideale tuin voor uw bedrijf. Wat willen uw medewerkers graag zien? Ook voor gemeenten hebben we al meerdere projecten gedaan. We hebben bijvoorbeeld parken en plantsoenen aangelegd en zijn vaak verantwoordelijk voor het planten van bomen in een gemeente. Bij Herman Vaessen vinden we duurzaamheid en originaliteit heel erg belangrijk. Een leuk voorbeeld van een origineel project is de belevingstuin die we aanlegden voor Zorgcentrum Bergh. Bewoners kunnen in deze tuin zelf vruchten plukken! We houden altijd rekening met elk detail. De vruchten hangen bijvoorbeeld dicht bij het pad, zodat de bewoners er goed bij kunnen.

Uw tuin nabij Venlo laten ontwerpen door Herman Vaessen

Wilt u uw tuin in de omgeving van Venlo laten ontwerpen en misschien ook wel aan laten leggen door Herman Vaessen? Wacht dan niet langer! Bel ons op tel:077 465 1708 of mail naar [email protected]