Herman Vaessen 2020 personeel klein-20

Vacature Werkvoorbereider

fulltime

Herman Vaessen B.V. is een ruim 55-jarig bestaand familiebedrijf met ca. 75 vaste medewerkers. Ons dienstenpakket loopt uiteen van ontwerp en advies tot aanleg, onderhoud en boomverzorging. Onze projecten hebben een grote verscheidenheid; zowel klein als groot, particulier, bedrijven/instellingen of overheid. Duurzaam, innovatief, creatief, flexibiliteit en service zijn onze kenmerken. Wil je meer weten over ons? Kijk dan ook eens op LinkedIn, Facebook en/of Instagram voor meer informatie over ons bedrijf.


Kom jij onze groene familie versterken?

Zet de volgende stap in je carrière en kom bij ons werken als werkvoorbereider onderhoud en/of boomverzorging. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een goede voorbereiding van de uit te voeren projecten op de onderdelen (tijds-)planning, werkschema's, inkoop en een een goede administratieve verwerking daarvan. Tijd, budget en kwaliteit houd je scherp in de gaten en je stemt alle disciplines goed op elkaar af. Je voorziet alle betrokkenen van de juiste informatie zodat het project goed georganiseerd verloopt.

Herman Vaessen is een bedrijf dat graag voorop loopt als het gaat om duurzaamheid, innovatie, digitalisering en kennisdeling. Je hebt veel in je mars en dat laat je ons graag zien. Met elkaar zorgen we ervoor dat projecten van a tot en met z worden uitgevoerd en samen behalen we het beste resultaat.

Jouw profiel:

Geen lange lijst met functie eisen. Wij vragen van jou vooral dat je ons kunt overtuigen van je kwaliteiten als planner en dat je zin hebt in deze uitdagende en afwisselende functie.

Het is wel van belang dat je administratief goed onderlegd bent en vaardig met diverse automatiseringsprogramma’s (en je deze snel eigen weet te maken). Je hebt vooral interesse om te werken bij ons bedrijf en in de groensector. Indien nodig voorzien wij jou van de groene vakkennis om deze uitdaging tot een succes voor ons beiden te maken!

We vragen van jou dat:

 • Je minimaal beschikt over een MBO diploma, niveau 4.
 • Je beschikt over een rijbewijs B.
 • Je bereid bent eventuele opleidingen/cursussen te volgen.
 • Je fulltime beschikbaar bent.

Ook werken bij Herman Vaessen is groen geregeld!

Jouw welzijn en ontwikkeling staan voorop. Daarom bieden wij jou naast een goed salaris de volgende pluspunten:

 • Reguliere arbeidstijden.
 • Ruimte voor het opnemen van ouderschapsverlof, zorgverlof, ondersteuning bij mantelzorg etc.
 • Werken bij een innovatief, gezond bedrijf.
 • ‘Een leven lang leren’ door middel van een opleidingsprogramma dat jaarlijks opnieuw wordt opgesteld. Wij bieden jou de kans een echte professional te worden in je vak. Wij bieden je de garantie dat je volop de mogelijkheid krijgt je te ontwikkelen.
 • Standaard collectieve ongevallenverzekering en Sazas Plus-verzekering.
 • Wij werken altijd volgens de nieuwste (digitale) technieken, denk aan het uitzetten met GPS, gebruik van diverse app’s, 3D animaties voor het realiseren van tuinen, digitale urenregistratie etc.
 • Wij investeren in duurzame inzetbaarheid, zowel bedrijf breed als individueel.
 • Een open en informele bedrijfscultuur.
 • Werken bij de ‘Duurzaamste Hovenier 2019’ van Nederland.
 • En ons allerbelangrijkste pluspunt? Werken met fijne collega’s!

Verras ons!

Overtuig ons, om jou uit te nodigen voor een gesprek door middel van een goede sollicitatiebrief waar de motivatie vanaf spat en je C.V. en wie weet wordt jij onze nieuwe collega.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen naar 077 465 17 08 en vragen naar Ralf Vaessen.
Jouw sollicitatie met C.V. ontvangen wij graag per mail: info@hermanvaessen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

stuur sollicitatie met C.V.

Bekijk onze andere vacatures