Fijne feestdagen

kerstgroet instagram

Wat begon 2020 succesvol voor ons bedrijf! Op 15 januari werden we uitgeroepen tot ‘Duurzaamste hovenier van Nederland 2019’ en op 7 februari wonnen we de Stigas Publieksprijs Gezond & Vitaal Werken. Nog geen maand later stond de wereld op zijn kop en werd het ondenkbare werkelijkheid. Nederland ging in een ‘intelligente lockdown’ en de maatregelen om het coronavirus onder controle te houden, waren en zijn nog steeds voor iedereen voelbaar. Na dit jaar heeft iedereen zijn eigen verhaal te vertellen.

Nieuwe tradities?
Dit jaar zullen we de feestdagen anders moeten inrichten dan we gewend zijn. We horen en zien overal om ons heen nieuwe tradities en manieren van ‘vieren’ ontstaan. Met wat innovatieve en creatieve ideeën komen we een heel eind.

Wat we wel hetzelfde doen? We blijven trouw aan onze duurzaamheidsambities en gaan verder op de ingeslagen weg met het realiseren en onderhouden van de mooiste groene, innovatieve en creatieve projecten. Dat hebben we namelijk nog steeds groen geregeld!

Benieuwd naar de werkzaamheden waar onze hoveniers, boomverzorgers en machinisten dagelijks met veel passie aan werken? Volg ons op ons Instagram (@hermanvaessentbg), Facebook (@hermanvaessentuinboomgroen) of via LinkedIn (@Herman Vaessen Tuin Boom Groen). U krijgt hier een goede indruk van de werkzaamheden waar wij dagelijks mee bezig zijn.

Wij bedanken al onze relaties voor de prettige samenwerking!
Ook in het nieuwe jaar staan wij weer graag voor u klaar.