Genomineerd!

Vorig jaar tijdens de Nationale Vitaliteitsweek 2022, werd voor de eerste keer de award uitgereikt aan bedrijven die de juiste aandacht schonken aan vitaal werkgeverschap. Deze awards, een initiatief van NVL en Ondernemen in Limburg, zijn in het leven geroepen om Limburgse Werkgevers die investeren in het welbevinden van hun medewerkers extra podium en waardering te geven en samen het belang van gelukkige en energieke medewerkers uit te dragen.

De aandacht voor vitaliteit binnen ons bedrijf is niet iets 'nieuws' waarin wij mee willen doen. Voor onze organisatie is het juist de normaalste zaak om duurzaam en vitaal te willen werken en zo een bijdrage te leveren aan het werkgeluk van onze medewerkers. Dit is een vast onderdeel van de identiteit van Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen.

Onze deelname aan de 'Vitaalste Werkgever van Limburg' zien wij als een spiegel om te zien hoe we het doen als bedrijf als het gaat om duurzaam en vitaal werken. Hoe staan we ervoor ten opzichte van andere bedrijven en vooral ook, wat kunnen we hierin nog opsteken van andere deelnemers.

Super dat we nu ook nog bericht hebben ontvangen dat we genomineerd zijn in de categorie groot zakelijk.

De jury schrijft het volgende:

Het betekent dat de vakjury jullie als een van de vooroplopers ziet van organisaties die aan de slag zijn met vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid. En dus ook ‘good practice’ voor bedrijven en organisaties die nog niet zover zijn. Super en van harte gefeliciteerd!”

De vakjury gaat nu gezamenlijk de vragenlijsten en metingen van de genomineerde bedrijven beoordelen en dan wordt op 28 september bekend gemaakt wie van de genomineerden de Award 2023 in ontvangst mag nemen.

Ondertussen genieten wij van onze nominatie en zien we alvast uit naar 28 september!

Wordt vervolgd...