Herman Vaessen-School-klein-8

Hovenier Onderhoud

Herman Vaessen B.V. is een ruim 55-jarig bestaand familiebedrijf met ca. 70 vaste medewerkers. Ons dienstenpakket loopt uiteen van ontwerp en advies tot aanleg, onderhoud en boomverzorging. Onze projecten hebben een grote verscheidenheid; zowel klein als groot, particulier, bedrijven/instellingen of overheid. Duurzaam, innovatief, creatief, flexibiliteit en service zijn onze kenmerken. Wil je meer weten over ons? Kijk dan ook eens op www.hermanvaessen.nl, LinkedIn en/of Facebook voor meer informatie over ons bedrijf.

Wij zoeken:

Een hovenier onderhoud. We hebben diverse disciplines in huis waardoor je kunt aangeven naar welke discipline je voorkeur uitgaat. Waar ligt je hart? We hebben mogelijkheden voor hoveniers in het openbaar groen, maar ook mogelijkheden in het onderhoud bij particulieren, bedrijven en instellingen.

Heb jij groene vingers en werk je graag in de buitenlucht? Dan willen we heel graag samen met jou kijken waar je mogelijkheden en interesses liggen!

Wij gaan altijd voor kwaliteit en daar draag jij graag aan bij. Je krijgt bij ons volop ruimte en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Duurzaamheid, innovatie en creativiteit staan centraal in onze projecten en dat spreekt je aan. Je denkt mee en voelt je verantwoordelijk voor je werk en het eindresultaat.

Jouw profiel:

 • Een afgeronde (of bijna afgeronde) opleiding MBO Groen.
 • Je beschikt over aantoonbare werkervaring als hovenier onderhoud.
 • Je bent sociaal in omgang met andere mensen;
 • Functioneert goed in zowel teamverband als individueel;
 • Je bent een aanpakker en representatief;
 • Beschikt over een B rijbewijs (BE is een pré).

Ook werken bij Herman Vaessen is groen geregeld!

Wij bieden jou:

 • Een afwisselende baan waarin je samen met je collega's het onderhoud van onze tuinen en projecten op het gewenste niveau brengt en houdt.
 • De ruimte en de mogelijkheden om je volop te ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk om te investeren in onze medewerkers door middel van structureel trainen en vakkundig opleiden.
 • Een veilige werkomgeving waarbij duurzame inzetbaarheid centraal staat.
 • Goede werksfeer in een enthousiast team van collega’s.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris conform CAO voor het Hoveniersbedrijf in Nederland (afhankelijk van ervaring en leeftijd) en jaarrond werken op basis van de jaar-urennorm. Door het goed toepassen van de jaarurennorm bestaat de mogelijkheid verlof op te bouwen tot wel 38 dagen per jaar!

Kom jij onze groene familie versterken?

Ben je op zoek naar een mooie uitdaging in de buitenlucht? Dan nodigen wij je graag uit om op gesprek te komen.

Stuur ons je sollicitatie met C.V.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen naar 077 – 465 1708 en vragen naar Ralf Vaessen of Daan Smolders. Voldoe je niet aan bovenstaande eisen maar denk jij toch dat je deze functie aankunt? Stuur dan ook zeker je C.V. met motivatie en overtuig ons!