Mooi artikel over ‘onze’ Lejo

Lejo is afgelopen september gestart met de opleiding boomverzorger/ ETW aan het Helicon MBO Eindhoven. Op dit moment is hij bij ons werkzaam via TRI GROEI IN GROEN en hij heeft het uitstekend naar zijn zin:

‘Na een kleine 15 jaar als kok gewerkt te hebben, heb ik afscheid genomen van de keuken en een switch gemaakt naar de boomverzorging. Ik heb altijd vol passie als kok gewerkt maar ik was opzoek naar een nieuwe uitdaging. Natuur, bos, bomen en werken met de kettingzaag interesseerde me door de jaren heen steeds meer. Na een paar mooie reizen gemaakt te hebben ontwikkelde ik al snel een passie voor de natuur. In Australië is het werken met de kettingzaag als nieuwe hobby ontstaan.’

‘Na een aantal jaren overwegen heb ik letterlijk de knoop doorgehakt om deze nieuwe uitdaging als boomverzorger aan te gaan. Ik werk nu met veel plezier bij Herman Vaessen in Maasbree. Heerlijk in de buitenlucht, meer vrije tijd, weekenden, minder stress en toch genoeg actie!’

Op dit moment is Lejo een aantal maanden bezig met zijn opleiding en heeft geen spijt van zijn switch!

Afgelopen januari heeft hij ook al kunnen deelnemen aan de TRI Wintercampus waar hij meerdere wintercursussen heeft gevolgd. Hier heeft hij onder andere verdiepende cursussen gevolgd over het gebruik van lieren, Houtanatomie, Sortimentskennis bomen en meer.

Op deze manier krijgt Lejo niet alleen maar extra kennis door middel van school, maar ook door de extra cursussen die TRI groei in groen hem aanbiedt!

Wil je meer weten over TRI Groei in Groen? Neem eens een kijkje op hun website: www.trigroeiingroen.nl
Bron: TRI Groei in Groen