Gezellige gezinstuin

De wens van het gezin voor de tuin was heel duidelijk; ‘Gewoon gezellig’. En dat is het geworden!

De gezelligheid begint al in de ‘voortuin’ waar een ‘Frans’ aandoend terras is gerealiseerd. Het is een plek geworden om heerlijk een kop koffie te drinken, lekker te borrelen of om gewoon lekker te zitten. Je kunt hier fijn een vuurtje stoken en lekker kletsen tot in de late uurtjes. De patio is hier gerealiseerd met ingevoegde granietblokken. Dakmoerbeien en potten met zomerbloeiers dragen hier bij aan een heerlijk Zuidelijk sfeertje.

Maar ook ‘achterom’ gaat het gewoon verder met de gezelligheid. Een natuurstenen terras in banenverband, onder een overkapping met haard (gemetseld door onze eigen vakmannen) biedt alweer een fijne zitplek. Door de keuze van bewoners voor leuke, strak brocante items wordt de sfeer van de patio ook hier weer doorgetrokken.

Onder de leibomen is een schommelbank gerealiseerd waar de kinderen van het gezin zich regelmatig even lekker in terugtrekken. En hebben de kinderen zin in meer activiteit dat kunnen ze lekker springen op de trampoline of nieuwe trucs leren aan de duikelstangen die mooi zijn geïntegreerd in het groen. Last maar zeker niet least, een jacuzzi zorgt voor fijne en welverdiende relaxmomentjes.

Groen geregeld!
Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor een tuin op maat voor jouw gezin? Maak een vrijblijvende afspraak en laat je verassen door onze mogelijkheden!