Gezinstuin met overkapping

Deze fijne, onderhoudsvriendelijke gezinstuin mochten we realiseren voor een gezin met 2 kinderen in Tegelen en bewijst dat je ook met een beperkte oppervlakte heel wat wensen kunt realiseren.

Een loungeoverkapping met glazen schuifpuien en mogelijkheid om te verwarmen zorgt ervoor dat dit een multifunctionele leefruimte is geworden voor het hele gezin. Hier kan het gezin lekker ontspannen, eten, spelletjes spelen en lekker lezen. Maar het gezin gebruikt de overkapping ook om te werken en om er te studeren. Met de keuze voor het interieur in de overkapping heeft de familie het geheel echt een ‘eigen touch’ gegeven.

In het beplantingsplan is gekozen voor een natuurlijke en onderhoudsvriendelijke beplanting met meerstammige bomen die vogels aantrekken door de bessen die er aan groeien. Een houten pergola met klimplanten brengt dynamiek in de tuin. Een ander leuk detail is dat de terrassen worden verbonden door middel van bodembedekkers tussen de tegels. Voor de bestrating is gekozen voor langwerpige betontegels in banenverband. Een paar sfeervolle bloempotten met eenjarigen maken het geheel met een fleurige twist helemaal af.

Groen geregeld!
De kracht van Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen ligt in het realiseren van totaalprojecten en het volledig ontzorgen van de opdrachtgever. Uw partner in tuinontwerp, realisatie en onderhoud. Dat is pas genieten!