Gezinstuin met zwembad

Voor dit jonge gezin mochten we een heerlijke groene tuin met zwembad én houtbouw realiseren voor jaarrond genieten van het buitenleven.

Tuinhuis of tweede woonkamer?
Het tuinhuis biedt ruimte aan een loungegedeelte met 2 praktische bergingen. Vanuit deze fijne zitplek kan het gezin volop genieten van lange zomeravonden. Ook in het voor- en najaar is dit een heerlijke plek om beschut te zitten en maakt van de tuin een tweede woonkamer. Het geheel is opgetrokken met douglashout en met oog voor mooie details.

Zwembad voor optimaal genieten
Het zwembad staat garant voor volop waterpret en draagt bij aan een heerlijk gevoel van ontspanning in de tuin.  Als leuke extra is gekozen voor een watermuur met waterval, dit geeft een heerlijk rustgevend geluid van kabbelend water. Naast het zwembad is gekozen voor een verhoogde vlonder met lekkere ligbedden voor fijne relaxmomenten en lekker zonnen langs de zwembadrand.

Rustige lijnen en veel groen
Voor de indeling van de tuin is gekozen voor rustige zichtlijnen. Om de tuin onderhoudsvriendelijk te houden is gekozen voor slechts een klein aantal borders met onderhoudsvriendelijke beplanting. De tuin behoud jaarrond karakter door de aanleg van Beukenhagen. Witte bloembakken met daarin olijfboompjes zorgen voor een zuidelijke sfeer. Tegen de nieuw gemetselde muren groeien bloeiende klimplanten voor extra sfeer. Voor het terras en rondom het zwembad is gekozen voor keramische tegels.

Ontdek ook onze andere ‘buitenkijkers’ op onze inspiratiepagina.

Groen geregeld!
Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor een tuin op maat? Maak een vrijblijvende afspraak en laat je verassen door onze mogelijkheden!