Landelijk, ecologisch of gezinstuin?

Tsja, het is soms lastig kiezen wat de juiste ‘titel’ is voor een tuin. Zeker bij deze tuin! Want wat ons betreft heeft deze tuin het allemaal. Gelukkig maar, want de wens van onze opdrachtgevers en hun 2 kinderen was om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven, in eigen tuin.

Centraal gelegen in de tuin is een landelijke Eiken overkapping gebouwd. In combinatie met de sfeervolle terraskachel is het hier ook op minder warme dagen en avonden heerlijk vertoeven.
Voor het terras en de paden is gekozen voor oud gebakken klinkers gecombineerd met Schellevis tegels.

Een geweldige waterplek achterin de tuin komt het ecologisch systeem ten goede. Hierop is namelijk het hemelwater van het huis afgekoppeld en tot geweldige waterspeelplaats voor de kinderen gemaakt. Kinderen spelen tenslotte graag met water en de ‘ouderwetse’ waterpomp die is gerealiseerd maakt dit avontuur extra leuk.

De fruithagen zijn een leuke toevoeging en kenmerkend voor een landelijke tuin. Voor de beplanting is gekozen voor een natuurlijke afscheiding met Beukenhaag (Fagus Sylvatica) en volle royale borders brengen kleur in de tuin en zorgen ervoor dat er ieder seizoen iets nieuws valt te ontdekken.

Dankzij de keuze voor een maairobot ligt ook het gazon er altijd tiptop bij. Zo houdt het gezin volop tijd over om te genieten van de tuin op één van de fijne terrassen.

Wilt u graag met één van onze collega’s een wandeling door uw eigen tuin maken om de mogelijkheden te bespreken? Maak gerust een vrijblijvende afspraak en laat u inspireren.

Ook dat hebben we Groen geregeld!