Park als achtertuin

Nadat de bewoners de woning compleet hadden gerenoveerd was ook de grote parkachtige tuin aan de beurt. Het meeste was er al. De prachtige bomen omzomen de riante tuin. Heerlijk om als uitzicht te hebben en fantastisch om er jaarrond van de seizoenen te mogen genieten. Genietend op het terras, lekker spelen in een natuurlijke speelhoek, wandelen door het gras en genieten van de bloemenpracht rondom het huis.

Bij de aanleg is ervoor gekozen de tuin ‘open te houden’ en zo het gevoel van rust en ruimte in deze tuin te benadrukken. Rondom de woning is gekozen voor fijne terrassen. Leuk weetje dit prachtige terras is gemaakt van ‘geprint beton’! Dit kun je in iedere gewenste kleur laten mengen zodat het altijd mooi aansluit bij je huis en tuinplan. Hier is gekozen voor een grijstint die mooi contrasteert met de woning. Een maatwerk cortenstalen trap zorgt voor een mooi contrast en leidt je vervolgens van het terras naar het heerlijke groene gazon en het park. Het gras wordt kort gehouden door een robotmaaier. Maximaal resultaat met minimaal onderhoud!

Fleurige borders met vaste beplanting kleden het geheel mooi aan en zijn nog onderhoudsvriendelijk ook doordat er is gekozen voor bodembedekkende soorten. Mooi meegenomen, door de bomen en al het groen is deze tuin ook op warme dagen heerlijk koel.

Deze parkachtige tuin biedt ook ruimte voor een unieke, natuurlijke speelhoek. Een fantastische plek voor de kinderen om allerlei avonturen te beleven en heerlijk met hun blote voeten in het zand te spelen.

De voortuin is opnieuw bestraat met hergebruikte oud gebakken klinkers die zijn ingevoegd om onkruid geen kans meer te geven.

Groen geregeld!
De kracht van Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen ligt in het realiseren van totaalprojecten en het volledig ontzorgen van de opdrachtgever. Uw partner in tuinontwerp, realisatie en onderhoud. Dat is pas genieten!