Rust & ruimte in een onderhoudsvriendelijke tuin

Een witgeschilderde overkapping met een lekkere loungebank nodigt uit om heerlijk te gaan zitten en te genieten van een zonnige dag. Zo’n overkapping blijkt steeds weer een uitkomst en zien wij bijna steevast terugkomen in de tuinwensen van onze klanten. De tuin is een verlengstuk van onze leefruimte geworden.

Een overkapping zorgt ervoor dat je jaarrond kunt genieten. Op hete dagen geeft het de gewenste beschutting en op koelere dagen is het met een dekentje, buitenhaard, terrasverwarming of gezellige vuurschaal al snel weer een behaaglijke plek.

In deze tuin is gekozen voor strakke lijnen. Bestaande bomen en hagen werden geïntegreerd in het nieuwe ontwerp en aangevuld met langdurig bloeiende beplanting. Bodembedekkers die erg weinig onderhoud nodig hebben zorgen zo voor een rustig maar toch sfeervol beeld. Cortenstalen bloembakken met meerstammige sierkers maken de tuin af en zorgen voor privacy en dynamiek in de tuin.

Bij deze tuinrenovatie werd ook de voortuin aangepakt en onderging een metamorfose en is met recht een mooi visitekaartje voor het huis geworden.

Groen Geregeld.
De kracht van Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen ligt in het realiseren van totaalprojecten en het volledig ontzorgen van de opdrachtgever. Uw partner in tuinontwerp, realisatie en onderhoud. Dat is pas genieten!