Strakke, romantische tuin met veel groen

We zien het steeds vaker; de tuin wordt steeds meer een leefplek om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen na dagelijkse beslommeringen.

Zo ook in deze strakke maar romantische tuin met veel groen, onderhoudsvriendelijke bestrating en hergebruik van (oud-) gebakken klinkers gecombineerd met strakke betontegels. Een bestaand knus ‘Frans’ hoekje is meegenomen en geïntegreerd in het ontwerp en de realisatie van de tuin en geeft zo een persoonlijke ‘touch’.

Voor de beplanting is gekozen voor een groenblijvende basis. Een strakke metalen pergola waar een druif tegen aan groeit en verhoogde muurtjes geven de tuin meer dynamiek binnen een kader van een antraciet geschilderde betonschutting. Een doordacht verlichtingsplan zorgt ervoor dat er ook ’s avonds volop genoten kan worden van én in de tuin.

Het resultaat; een weelderig groene tuin met verschillende zitjes die jaarrond garant staan voor een heerlijke buitenbeleving.

Groen Geregeld.
De kracht van Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen ligt in het realiseren van totaalprojecten en het volledig ontzorgen van de opdrachtgever. Uw partner in tuinontwerp, realisatie en onderhoud. Dat is pas genieten!