Herman Vaessen 2020 deel 4 klein-63

Voorman Hovenier Onderhoud

Herman Vaessen B.V. is een 60 jaar bestaand familiebedrijf met ca. 80 vaste medewerkers. Ons dienstenpakket loopt uiteen van ontwerp en advies tot aanleg, onderhoud en boomverzorging. Onze projecten hebben een grote verscheidenheid; zowel klein als groot, particulier, bedrijven/instellingen of overheid. Duurzaam, innovatief, creatief, flexibiliteit en service zijn onze kenmerken. Wil je meer weten over ons? Kijk dan ook eens op www.hermanvaessen.nl, LinkedIn en/of Facebook voor meer informatie over ons bedrijf.

Wij zoeken:

Een hovenier met passie voor zijn vak! Je hebt inmiddels aardig wat ervaring en bent toe aan een nieuwe werkomgeving waar je kunt laten zien wat je in je mars hebt en waar je de ruimte en mogelijkheden krijgt om je verder te ontwikkelen. Je staat te popelen om samen met je nieuwe collega’s de mooiste tuinen en projecten te onderhouden. Duurzaamheid, innovatie en creativiteit staan centraal in onze projecten en dat spreekt je aan. Je denkt mee en voelt je verantwoordelijk voor je werk en het eindresultaat. Je geeft op een collegiale manier sturing aan je ploeg en durft beslissingen te nemen.

Met jouw gestructureerde werkwijze weet je het onderhoud zo te organiseren dat de tuinen en het groen van de aan jou toegewezen projecten altijd tot in de puntjes verzorgd zijn. Je staat er natuurlijk niet alleen voor! Je werkt samen met de projectleider en de collega’s in jouw ploeg.

Jouw profiel:

 • Een afgeronde opleiding MBO Groen, niveau 3/4.
 • Je beschikt over aantoonbare werkervaring als hovenier onderhoud.
 • Je bent sociaal in omgang met andere mensen;
 • Functioneert goed in zowel teamverband als individueel;
 • Bent pro-actief en representatief;
 • Beschikt over een B rijbewijs (BE is een pré);

Ook werken bij Herman Vaessen is groen geregeld!

Wij bieden jou:

 • Een afwisselende baan waarin je zelfstandig en met een gezond verantwoordelijkheidsgevoel het onderhoud van onze tuinen en projecten op het gewenste niveau brengt en houdt.
 • De ruimte en de mogelijkheden om je volop te ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk om te investeren in onze medewerkers door middel van structureel trainen en vakkundig opleiden.
 • Een veilige werkomgeving waarbij duurzame inzetbaarheid centraal staat.
 • Goede werksfeer in een enthousiast team van collega’s.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris conform CAO voor het Hoveniersbedrijf in Nederland (afhankelijk van ervaring en leeftijd) en jaarrond werken op basis van de jaar-urennorm. Door het goed toepassen van de jaarurennorm bestaat de mogelijkheid verlof op te bouwen tot wel 38 dagen per jaar.

Kom jij onze groene familie versterken?

Ben je op zoek naar een mooie, verantwoordelijke uitdaging in de buitenlucht? Dan nodigen wij je graag uit om op gesprek te komen.

Stuur ons je sollicitatie met C.V.

Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen naar 077 – 465 1708 en vragen naar Ralf Vaessen. Voldoe je niet aan bovenstaande eisen maar denk jij toch dat je deze functie aankunt? Stuur dan ook zeker je C.V. met motivatie en overtuig ons!

Bekijk onze andere vacatures