MVO

‘Duurzaamheid zit in de genen van ons bedrijf’.

De constante zoektocht naar innovaties en duurzame oplossingen is een verankerd onderdeel in de bedrijfsvoering van ons bedrijf. Het is een continue proces waarin wij blijven optimaliseren. Of het nu gaat om sociaal ondernemen of juist het milieu en het ecologische aspect van duurzaamheid.

Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen is dan ook PSO (Prestatieladder Socialer Ondernemen), trede 3 gecertificeerd. Trede 3 betekent concreet dat wij (in-)direct meer werkgelegenheid bieden aan deze doelgroep dan organisaties in dezelfde grootteklasse.

Met begrip & respect
Het lijkt zo vanzelfsprekend maar wanneer je deze 2 kernwaarden centraal stelt in je bedrijf en hierop je bedrijfsvoering afstemt dan zijn de grootste obstakels al overwonnen en ben je goed op weg naar sociale duurzaamheid binnen je organisatie.

Dankzij de training ‘Harrie Helpt’ van CNV Jongeren is ons bedrijf ‘Harrie Proof’.
Harrie staat voor Hulpvaardig, Alert, Rustig, Realistisch, Instruerend, Eerlijk.

Door medewerkers te trainen, krijgen ze handvaten aangereikt en ontstaat er een optimale samenwerking voor alle betrokkenen.

We zijn trots op de mooie documentaire die in samenwerking met CNV Jongeren is gemaakt. Deze documentaire laat goed zien hoe wij dit binnen ons bedrijf georganiseerd hebben.