Het mooiste groen

Herman Vaessen 2020 deel 4 klein-58

Wist u dat ook het onderhouden van het mooiste groen een vak ‘apart’ is? Wij merken vaak dat er bij groenonderhoud  alleen gedacht wordt aan schoffelen, harken en gras maaien. Maar goed onderhoud is zoveel meer!

Wij durven te zeggen dat de hoveniers die bij ons het groenonderhoud verzorgen echte groen specialisten zijn. Iedere winter volgen zij diverse cursussen en trainingen; van plantenkennis, tot workshops over de nieuwste snufjes op het gebied van beregeningsinstallaties, robotmaaiers etc. zodat ze altijd helemaal op de hoogte zijn van de nieuwste weetjes, technieken en trends.

Zij werken dagelijks vakkundig en met veel passie in het onderhoud van particuliere tuinen, bedrijfstuinen, tuinen bij (zorg-) instellingen en openbaar groen. Zij doen dit met een missie; het onderhouden van het mooiste groen!

Aanleg is stap 1, maar om blijvend te kunnen genieten van al dat moois is het belangrijk om al dit groen ook in de juiste conditie te houden. Onze mensen schoffelen, harken, maaien gras, snijden graskanten, verticuteren uw gazon, snoeien voor u de haag strak, maar zien ook aan de conditie van uw beplanting, gazon en bomen of deze wel op de juiste plek staan, of de conditie van de grond wel optimaal is enz. Dit gebeurt altijd op een duurzame en innovatieve wijze. Onze hoveniers zijn van alle markten thuis en adviseren u hierin graag!

Zo kunt u jaarrond genieten van een perfect onderhouden tuin!

Ben of ken je iemand die maar wat graag onze hoveniers in het onderhoud wil komen versterken, dan hebben we ook nog 2 hele mooie en uitdagende vacatures: