Tuin met zwembad

Pootje baden in het zwembad, een verkwikkende duik, waterpret voor het hele gezin? Het kan allemaal. Onze zwembadtuinen staan garant voor een relaxt vakantiegevoel.

Een mooi zwembad in uw tuin doet wonderen voor de uitstraling van uw huis. Een fijne plek om thuis tot rust te komen, te genieten en plezier te hebben. Dankzij het zwembad kunt u het buitenleven optimaal beleven.

Een tuin vol tegels geeft op warme dagen alleen maar nog meer warmte af. Een groene zwembadtuin werkt juist verkoelend en daarnaast werkt groen ook nog eens rustgevend. Kortom, vakantiegevoel ten top in eigen tuin.

Herman Vaessen Tuin | Boom | Groen heeft inmiddels een ruime ervaring in de aanleg van tuinen met daarin een zwembad. De mogelijkheden zijn divers en ook deze concepten hebben we Groen Geregeld.

Bij het ontwerp van uw tuin houden wij rekening met uw dagelijkse activiteiten en luisteren wij aandachtig naar uw wensen, behoeften en naar de ideeën die u zelf heeft. Tijdens het ontwerpproces is er veel aandacht voor alle onderdelen van uw tuin. Welke sfeer en stijl moet de tuin uitstralen?

Beplanting zorgt voor beleving en diepte in uw tuin én mooi meegenomen, met beplanting kun je fijne schaduwplekjes creëren. Een andere troef is dat u met goed afgestemde beplanting bijdraagt aan het vergroten van de biodiversiteit van uw omgeving. Uiteraard adviseren wij u ook bij het maken van een passende keuze als het gaat om bestrating en overige elementen voor uw tuin. In onze ontwerpen staat de tuin als geheel centraal en zorgen we er samen met u voor dat alle onderdelen met elkaar een harmonieus geheel vormen.

Wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en planten. Wij letten op ieder detail en verzorgen uw tuin tot in de puntjes. Bij de aanleg ontzorgen wij u volledig en na oplevering kunt u volop genieten van het resultaat.

Bij de aanleg van een zwembadtuin kunnen ook eventuele andere wensen worden gerealiseerd zoals een poolhouse, een fijne overkapping of een mooie vlonder. Heeft u ook al eens gedacht aan een goed doordacht lichtplan zodat u ook ’s avonds, door gebruik van sfeervolle tuinverlichting, van een optimaal resultaat kunt genieten?

Wij streven ernaar dat u zo min mogelijk hinder ervaart tijdens de uitvoering van de werkzaamheden en dat doen we onder andere door uw project in handen te geven aan een vast team van vakbekwame medewerkers die de werkzaamheden voor u verrichten.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw tuin? Maak dan eens vrijblijvend een afspraak, wij inspireren u graag voor de realisatie van uw droomtuin!

natuurlijk spelen

waterklaar

prairietuinen

de levende tuin

vitaalgroen

inspiratie

GroenRijk

buitenverblijf

belevingstuin